Преподаватели

Списък с преподаватели в Учебен център Пепе:

 • Йоана Вълчанова
 • Татяна Радева Гюмишева
 • Гергана Любенова
 • Стефка Костадинова Имандирова
 • Деница Данаилова
 • Доктор Боян Костов
 • Елена Донкова
 • Тодор Райчев
 • Цвета Николаева Драева
 • Юлия Цветкова Гарбозанова
 • Филип Георгиев Георгиев
 • Йорданка Танева Танева

   

  Йоана Вълчанова

  Живот отдаден на хората и красотата!
  Управител на център ПЕПЕ вече 17 години, експерт – козметик, преподавател, директор на център за професионално обучение ПЕПЕ, собственик на козметичен салон в Пловдив и сервиз за профилактика, поддръжка и ремонт на козметична техника. Преподавател по козметика. Йоана Вълчанова започва козметичната си дейност в ТПК „Леда“ – Пловдив преди 25 години. Професионалната си квалификация е над граждала чрез обучения в страната и в чужбина. Притежава „Международен паспорт на козметика“ и GOLD MASTER за ЕС разбира се Българското Майсторско свидетелство. Висше образование маркетолог. Членува в различни неправителствени организации в сферата на красотата. Има около 100 сертификата за завършени обучения във Франция, Германия, Македония, Хърватска, Албания и други. Участва в международния конкурс “Най-добро семейно-ориентирано предприятие в ЮЕ” всяка година организирано от ЗК „Кобленц“ . Участва в „Балкански съюз на жените в занаятите“ учреден 2009 год. в гр. Дурас Албания. Дългогодишен съмишленик и деятел е в Сдружението на козметиците „Здраве и красота“, където е преминала и много обучения едно, от които по андрагогия – обучение на възрастни. Член на УС на СЖССБ (Сдружение на жените от средното съсловие в България) и на АМСПИКЗ (Асоциация на малките и средни предприятия от индустрията за красота и здраве). Г-жа Вълчанова участва в комисията по създаване на ДОИ( Държавни Образователни Изисквания) към МОНМ за III квалификационна степен от професия козметик. И въпреки многото години зад гърба си с удоволствие влиза в салона, където представя почти всички тенденции в козметиката днес и изпълнява козметични услуги за своите най-любими клиенти. Г-жа Вълчанова успява да влее любов към професията на не един и двама възпитаници на учебен център ПЕПЕ. Вече 10 години квалификационният център ПЕПЕ ориентира и дава нови професионални възможности на хора от страната и чужбина. С активното съдействие на Директора на УЦ „ПЕПЕ“ Йоана Вълчанова много са намерили любимата си работа, други са открили салони за красота и са разкрили нови работни места.

   

  Татяна Радева Гюмишева

  Преподавател за напреднали маникюристи към „Учебен център ПЕПЕ“ , Сертифициран преподавател и посланик на Clarissa Nails. Преподавател във филиала към „Учебен център ПЕПЕ“ за град Сливен. Води семинари в цялата страна.
  Родена 1976 година в град Сливен.
  Средното си образование завърших в ТТ „Добри Желязков” – Сливен, с професия „Дизайнер”.
  През 2000-та година завърших висше педагогическо образование в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”.
  След дипломирането си започнах работа като преподавател в Гимназия за преподаване на чужди езици „Захарий Стоянов” – град Сливен.
  В сферата на маникюра работя от 15 години. За мен това е не просто професия, а страст. През всичките тези години, в стремежа си да се развивам, съм посещавала курсове в различни международни школи:
  Школата на Виктория Клопотова – „Архитектура и изграждане на маникюр”;
  Школата на Елена Шанская – „Дизайн и акрилна флористика”;
  Школата на Александър Финко, за степен „Международен Мастер”;
  Школата на Оксана Кознецова – „Комбиниран апаратен и медицински педикюр и апаратен маникюр”, както и „Витражни декорации”.
  В процеса на своето професионално израстване, участвах и в множество международни конкурси в различни категории, като Master и VIP Master в страните – Чехия, Франция, Италия, Русия, Испания и България. Израствайки предавах знанията си на много млади момичета, та нали основната ми специалност е педагог. Вече две години съм преподавател в УЦ „ПЕПЕ“ и успешно си партнираме в бюти бранша.
  През 2016-та година участвах като демонстратор в „Арена на красотата”. Там представих моята авторска техника „Двойна четка”, както и много други техники в нейл-индустрията, с продукти на фирма Clarissa, Secretly и Misa.
  За мен е чест, да бъда един от преподавателите в сферата на маникюра, които съумяваме да влагаме целия си опит и умения, за да успеем да повишим нивото на маникюристите в България.

   

  Гергана Любенова

  Преподавател в програмата за начинаещи и напреднали курсисти по микроблейдинг и прерманентен грим към „Учебен център ПЕПЕ“
  Гергана Любенова – естетик, козметик, гримьор, пигментист, парамедикъл, преподавател към Учебен център ПЕПЕ
  Завършила „Бизнес и банково дело“ 1997 г., Гергана Любенова открива другаде своето призвание. Козметичната професия я привлича страстно преди 15 години. До днес тя се развива и работя в тази сфера. Завършва козметика в Пловдив в стара арменска школа. През 2016 година в Учебен център ПЕПЕ завърши III степен в Организация и технология на козметичните услуги. Всяка година допълва професионалните си умения с нови обученията. Притежава международен паспорт на козметика и Gold master диплома призната за работа в Европа! Перманентният грим е поприще, с което още през 2007 г. Гергана Любенова е заинтригувала своите клиенти. Въодушевена от отличните резултати и насърчавана от клиенти, приятели и колеги Гери преминава обучение за андрагогия – обучение на възрастни. Разбира се, учи в най-различни школи по перманентен грим и микроблейдинг. През 2016 има нова титла Master mikrobleyding в курса на Бранко Бабич, който е виртуоз в микроблейдинга. Гергана Любенова има нова страст, преплетена с пигментологията – Paramedical Micropigmentation. Това е професия, която не се практикува в България, Гери Любенова първа ще предложи нещо много необходимо на хората с подобни проблеми. Тя е водещ преподавател в учебен център ПЕПЕ от 2012 година в курсове по грим, микроблейдинг, перманентен грим, курс за поставяни и удължаване на мигли.
  Освен своите изключителни професионални умения Гергана Любенова има още много ключови умения и силни страни- уравновесения и забавен характер, както и много чар. Провежда теорията по предметите интересно, завладяващо, с изключителен перфекционизъм. Отличната и подготовка по специалностите и компютърните и умения и помагат да прави много хубави презентации. Владеенето на английски език и позволява да дава на възпитаниците най-новите сведения за развитието на бюти бранша.
  Да направиш така, че хората да се харесват е трудно призвание, но изключително мотивиращо!

   

  Стефка Костадинова Имандирова

  Родена в град Асеновград.
  1991г. завършва СОУ Лиляна Димитрова – Пловдив – средно образование с френски език. Тя е амбициозно младо момиче и продължава образованието си.
  От 1992 г. – 1996 г. – Университет за национално и световно стопанство, специалност Международен туризъм – Магистърска степен. По време на висшето си образование Стефка Имандирова работи като технически сътрудник във фирма „Диана-46“, а по-късно и като счетоводител. Трудностите не я притесняват. Във всичко, което прави, влага частица от неповторимата си оригиналност. Съумява във всяка ситуация да намерите начин да се справи блестящо.
  Планиране на човешките ресурси
  Набиране и подбор на персонал
  Атестация на персонала
  Обучение на персонала
  Политика на възнаграждаване и мотивиране на персонала
  Ценообразуване, пряка връзка с клиентите
  Бизнес план
  Създаване на дом и прекрасно семейство и верни приятели!
  И до момента г-жа Имандирова работи в счетоводна кантора с дълга история и традиции, но вече като собственик и управител.
  Стефи е преподавател е в УЦ „ПЕПЕ“ по „Основи на счетоводство“ от основаването на центъра през май 2007 година.
  Партньорството между нейната счетоводна фирма и учебния център отбелязва 10 годишен юбилей през 2017 година.
  Допълнителна квалификация:
  Обучение английски език – Централна школа за подготовка и квалификация на изпълнителски кадри от туризма и отдиха- Пловдив
  Оценител на Цели предприятия
  Допълнителни умения:
  Владеене на чужди езици: Добър английски език
  Компютърни умения: MS Office, Интернет, Счетоводна програма Прецис – С
  Шофьорска книжка: да
  Други:  финансови умения, мениджърски умения и др.

   

  Деница Данаилова

  Преподавател в програмата за начинаещи и напреднали курсисти по грим, маникюр, педикюр и ноктопластика- Квадрат, Квадратен овал, Пайп, Руски бадем, Бриджит и Стилет към „Учебен център ПЕПЕ“

  „Съвършенство без предел“. Това е мотото на младата дама – собственик на салон за красота „Дрескод“ в град Русе. Тя има вече над 40 сертификата за завършени обучения в България, Англия, Италия и Румъния, а е само на 23 години. Сертифициран инструктор за ШЕСТ ЕКСТРЕМНИ ФОРМИ (Квадрат, Квадратен овал, Пайп, Руски бадем, Бриджит и Стилет). „МЕЖДУНАРОДЕН МАЙСТОР”, този статут Деница Данаилова получава от участието си в капусът на Александър Финко – шампион на Украйна, а също така победител на национални конкурси, съдия на украински и международни конкурси. Г-ца Данаилова взема участие и призово място в третият Международен Шампионат по изграждане и дизайн на нокти GOLDFINGERS. Дизайн върху предварително изградени нокти за 60 минути на тема „Моите любими цветя“. Резултатът от най-креативните и оригинални идеи в изкуството си за нокти показва на международни състезания. Oсвен развитието си като маникюрист – дизайнер, младото момиче става Преподавател към учебен център ПЕПЕ. Вече трета година Г-ца Данаилова води обучения по маникюр, педикюр ноктопластика, дизайн, живопис с различни гелови системи, миниатюрно рисуване с гелови бои, релефни декорации с гел паста, декорации с акрилни бои /One stroke/, декорации с 4D гел, Vintage Design, златна отливка, течни камъни и други.
  Пъстри са предложенията на Деница към дамите маникюр, грим, мигли, какво ли не може да научи човек от едно младо креативно момиче с много талант.

   

  Доктор Боян Костов

  Роден в град Пловдив през 1969 г. завършва Медицински университет –Пловдив през 1995 г.
  От 1996 г. работи в град Златоград, Асеновград и Пловдив.
  През 2003 г. взима специалност „Кожни и венерически болести“ с диплома № 000459
  От 2005 година е Началник на болнично отделение в „Областния диспансер за кожно венерически заболявания“ в Пловдив, който е на повече от 55 години. От 2010 г. е Началник на ЦКВЗ (център за кожно венерически заболявания). Д-р Костов има частна практика в клиника „Доктор Костов“ , където е инвестирал в най-модерни MEDICAL технологии и ръководи екип от отлични професионалисти. Доктор Боян Костов е
  С учебен център ПЕПЕ си партнират от 2008 г., една година след създаването на учебния център. Дългогодишното партньорство е символ на любезност, коректност, всеотдайност, лоялност!
  Д-р Костов е член на Българското дерматологично дружество и на Сдружение на частно практикуващите дерматолози в България.
  Пътува често в Европа за разширяване на професионалния диапазон, защото медицината е динамична наука.

   

  Елена Донкова

  Специалист – маникюрист-педикюрист, преподавател към ЦПО ПЕПЕ-Пловдив
  Целта ви!
  Търсите обучение в утвърдена организация? Преподавател, който има добри комуникативни умения и сигурни знания маникюр, педикюр и ноктопластика и добра работата с клиентите, може да осигури чрез опита си решаване на проблеми свързани с изграждане на нокти, поддръжката им и много идеи за разнообразна красота на ръце и стъпала.
  Кариера Резюме
  17 години творчество в сферата на красотата и вече 6 години преподавателски опит. Започва кариерата си като наето лице, преминава през различни перипетии, които някога са били риск „Проба-грешка“, а днес са част от обучението в учебен център ПЕПЕ. През 2005 година заминава за Австрия, където работи и се обучава едновременно в Crystalnails – Austria. Там изучава отлично акрилния метод за ноктопластика. Две години по-късно се връща в България и осъществява мечтата си за голям комплексен център за красота. Винаги модерна предвкусваща пазарното търсене Елена профилира модерно бутиково ателие за маникюр, педикюр, ноктопластика и декорации, където се провеждат и модулни и пълни курсове за професионалисти по за маникюр, педикюр, ноктопластика и декорации за начинаещи и напреднали. От 2010 година води курсове на курсисти с различни цели. Има удоволствието да се похвали с вдъхновени от нея професионални маникюристи, които пръскат красота в България и Европа.
  образователна квалификация и постижения
  Бакалавърска степен по педагогика. 1999 е завършила първото си обучение по за маникюр, педикюр, ноктопластика и декорации. Преминала е много обучения в страната за усъвършенстване на уменията. Три обучения в Италия Сlarissanails.it. В Англия и Австрия за акрил, а последното през лятото на 2016 г. е кампус с Александър Финко – световно признат специалист в областта на ноктопластиката, автор на форма Бриджит. Елена първа въвежда в България система за декорации под UV гел.
  Ключови умения и силни страни
  Лични данни
  Дата на раждане: 25 февруари семейство, майка на две деца.
  Езици известен: руски Националност: българска Изключително спокойна атмосфера заради уравновесения характер. Ясно разясняване на теоритичната материята и майчинско въвеждане в практиката. Добра компютърна грамотност. Добри организационни умения. Отлични умения за общуване в дългосрочен план.

   

  Тодор Райчев

  Квестор по класически масаж на тяло, козметика и теория по анатомия и физиология.
  Роден 1968 година в гр. Хасково, където завършва и средното си образование, а 1992 година завършва МИ-Пловдив – специалност „рехабилитатор“
  Тодор Райчев е шесто поколение лечител, който помага на хората. Той освен имената на рода си носи и техните дарби, вещина и сръчност, От дете бай Тодор чакръкчията учи внука си на тънкостите на своята майстория – да облекчава болката на хората. По-късно като младеж завършва Медицинския колеж – рехабилитация, за да надгради уменията си с научни знания.
  Качествата и уменията му позволяват веднага да започне работа в спортения комплекс на престижния хотел „Новотел – Пловдив“ и там да работи близо една десителетка. От 1996 до 1999 година работи като Рехабилитатор-масажист в Лекарски екип на БФС Национален отбор по футбол. Неконвенционална медицина практикува от 2003 г. към различни лекарски практики.
  Обича работата си, съдейства на хората да познават тялото и възможностите му чрез лечебно възстановителни процедури и класически масаж.
  Преподавател е професия, упражнявана от хора, а когато тази професия се преподава от човек като Тодор Райчев, тогава наистина е удоволствие да си обучаван. Г-н Райчев е помогнал на много теоретично подготвени хора да се изучат и практикуват, да се издържат с тази професия.
  В учебен център ПЕПЕ е консултант-преподавател от създаването му през 2007 г.
  Тодор Райчев е отговорен, общителен, добронамерен, енергичен и много шеговит.

   

  Цвета Николаева Драева

  Преподавател във филиала към „Учебен център ПЕПЕ“ за град Разград, Сертифициран преподавател и посланик на Clarissa Nails
  Родена през 1982 година в град Разград.
  Дъщеря на поетесата Оля Драева. Цвета израства в творческа среда и се развива професионално в сферата на художественото творчество. Цвета Драева е артистична, привлечена от красотата и живописта завършва бакалавърска степен – „Приложни и изящни изкуства“ в ШУ „Епископ Константин Преславски“, а магистърска степен със специалност „Живопис“ в „Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство“ в гр. Пловдив.
  Цвета е артист по призвание. В живота си тя изпълнява много роли, гримьор е в Драматичен Театър Разград „АНТОН СТРАШИМИРОВ“ , специалист за beauty грим, кино грим, театрален грим, учител по „Изобразително изкуство“ на деца в профилирана паралелка в СУ „Христо Ботев“ Разград, designer nails в собствения си салон. За последната специалност Цвета Драева е завършила много обучения, които да я подготвят да е сред най добрите професионалисти в страната. От 2008 г. обучения на CND, HARMONY, CLARISSA, ВАЛЕНТИНА ДЕНИСЕНКО, БОЖАНА КОСТКА, ОКСАНА КУЗНЕЦОВА, ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР „ПЕПЕ“, АНЯ ВЕСОЛОВСКА.
  Нейното творческо и професионално развитие не свършва дотук, Цвети е специалист преподавател към център за професионално обучение ПЕПЕ – Пловдив по:
  – Изработване на професионален маникюр;
  – Изработване на професионален педикюр;
  – Изработване на пластики по ноктите /работа с полимерни технологии – гелове, гел лакове/;
  – декорации – реалистично изкуство, абстрактно изкуство, двуизмерно изкуство, триизмерната скулптура;
  – Театрален и сценичен кино грим.
  Работата й е свързана с много сериозно личностно развитие. За процъфтяване са необходими много труд, упорство, воля, чар и талант, а Цвета Драева ги притежава в изобилие.

   

  Юлия Цветкова Гарбозанова

  Преподавател по фотография във филиала към „Учебен център ПЕПЕ“ град Русе. Родена в град Русе.
  На 17-годишна възраст още не завършила „Национална гимназия по полиграфия и фотография“, тя започва работа като фотограф, та и до днес. Любовта си Акъм фотографската професията тя превръща в хоби. Както казва се казва:
  „Изберѝ работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си.“ — Конфуций
  През 1989 година Юлия Гарбозанова завършва в София НПГПФ „Юлиус Фуджик“, но истината е, че фотографията е целият й живот. Помагала и е да оцелява и да изглежда магически съвършена във всяка своя роля в семейството, в работата, като дъщеря, сестра, майка, приятел, колега, преподавател.
  Работила е като фоторепортер във вестник „Русенски стандарт“, като Главен технолог в Държавна фирма „Българска фотография“- гр.Русе, член е на РЗК – Русе, и ЗК – Кобленц в Германия, членува и в СЖССБ, както и в Балканския съюз на жените в занаятите. Имала е изложби в хотел „Рига“, в Скопие, ibis Koblenz City, Dorint Parkhotel – Bad Neuenahr-Ahrweiler в северен Рейнланд-Пфалц, Германия и други.
  От януари 1995 година развива собствен бизнес. Работи в светлата част от икономиката на страната. Винаги изрядна до съвършенство, работеща в полза на държавата и гражданите. Тя е една от многоуважаваните жители на Русе. Мнозина са децата, чиито лица греят от нейните фотографии по стените на училища, детски градини, вили и къщи. Много са и училищните изложби с наградени деца отново съхранили спомена, чрез високо качествената фотография на Юлия Гарбозанова. Събитията отразени от камерата на Юлия са безчет. Тя е портретист по специалност и умее съвършено да запази мига, защото най-трудно се снима човешкото въображение, а тя го улавя с талант и проникновение.
  От 2014 г. е преподавател по фотография в учебен център ПЕПЕ, който има два клона в града по маникюр и фотография.
  С обаяние и чар Юлия вдъхновява любовта към фотографията у всеки свой възпитаник.

   

  Филип Георгиев Георгиев

  ОБРАЗОВАНИЕ 2000-2007г
  Висше образование – степен Бакалавър – специалност ФИНАНСИ И КРЕДИТ
  Украински Университет гр. Пловдив
  Втора степен Магистър – специалност . ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ФИНАНСИ – Академия Д.А.Ценов гр. Свищов

  ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ 1995-2008г 
  – Обувен Дизайнер – Обувна фабрика „Флавия”
  – Графичен Дизайнер “Кокет груп“
  – Управител на Рекламна и строителна дейност фирма FGStroidesign ltd,
  Мeниджър клиенти Богара ООД – Дизайн, фотография, печат, web 
  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ – Разработване и развитие в частния сектор относно:
  продажбите, маркетинга, рекламата, дизайна,
  Езикови умения – говоримо – Английски и Руски.
  ХОБИ – PR и VIP Реклама.

   

  Йорданка Танева Танева

  Преподавател за начинаещи и напреднали фризьори към Учебен център „ПЕПЕ” по програмите на държавните образователни изисквания към МОН.
  Родена в града на тепетата Пловдив, стилист Дани се грижи за красотата на поколения дами и господа. Дани се занимава с фризьорство от невръстна детска възраст, в началото на игра и уж на шега, а вече 20 години упражнява любимата професия.
  Завършва средно образование в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Пловдив. Официално се дипломира като фризьор в ПУЦ “Прима инженеринг“ през 1995 г. Като допълнителна квалификация в същата година държи изпити по Маникюр и педикюр към ПУЦ „Деница“. През 1998 г. завършва висшето си образование по „Икономика, управление и финаси на търговията“ в гр.Свищов. 2006 – 2008 г. е Треноьор по фризьорство към Виенската школа към Schwarzkopf. Самата тя два пъти годишно посещава международни обучения за треноьори, задължителни според концепцията на учебния център „ПЕПЕ” . 2014 г. отново проверава знанията и уменията и завършва курс по техника във фризьорството към „Зилан концепт“. От 1999 г. в Пловдив е управител на фирма с основна дейност в услугите за красота. Тя е не само управител, но и изпълнява услугите по фризьорство. Фирмата и се разраства и увеличава екипа си. Сдобива се със собствен имот, в който развива дейността си. Към основната дейност на фирмата се включва и обучение за напреднали фризьори в партньорство с фирми вносители на професионална козметика и апаратура за фризьорски салони. В салона се провеждат ежемесечно тренинги под вещото ръководство на Йорданка Танева.