BB крем – Blemish Balm (балсам за недостатъци)

Кожата е най-големият орган на човешкото тяло, а и най-красивият! Всички искаме здрава, красива кожа със сияние и гладкост да привлича погледа на околните, а за нас да е гордост и удоволствие!

Един от най-масовите начини е да се гримираме, за да изглежда  добре кожата, да използваме фон дьо тен или цветен крем…Това е,  и най-голямото предизвикателство пред нас, защото  попадаме под обсадата от многобройните продукти, а често не знаем каква е разликата между тях, а продавачите и фармацефтите не са козметици, те не познават кожата, те продават, затова първо консултация с експерт -козметик.

BB крем – Blemish Balm (балсам за недостатъци), популярен като BB крем, ден след ден трупа почитатели. Този тип кремове осигуряват покритие с добавени ползи за грижата за кожата. Списъкът с полезни съставки продължава в зависимост от марката. BB са по-леки от фон дьо тена, но с по-тежка консистенция от цветен овлажнител. Използвайки ги постигате по-матирана кожа, което и много модерно. Хубавото е, че служат и като добра основа за грим. Голяма част от BB кремовете подходящи и за мазна кожа.  Професионалните козметични марки предлагат отлични такива продукти.

Разликата между BB и CC – “colour control” кремове е голяма. Докато BB изравнява тена, мисията на CC e да коригира цвета или по-точно да прикрие зачервяванията и сивите отенъци на кожата. CC има пухкава или мус консистенция, с по-високо качество на покривност и носи усещането за лекота. Това е продукт, който предлага оптимална грижа за кожата и продължителна хидратация. Profi derm CC  е  мултифункционален луксозен крем, с нежна формула и широк спектър на действие, който видимо подобрява външния вид и осигурява безупречен и естествен тен с грим ефект. Същевременно гарантира грижа и комплексна защита за кожата. Обогатен с минерализиран комплекс за хидратация, възстановяване и регенериране на кожата, с включени пептиди за антиейдж действие и антиоксиданти като витамин А, Е и С. Леката и немазна текстура го прави идеален за всички типове кожа.

  • Дълбоко хидратиращ и овлажняващ ефект – хиалуронова киселина
  • Успокояващ и възстановяващ ефект – D – пантенол
  • Анти – ейдж и регенерация с комплекс от пептиди
  • Комплексна защита от слънчево влияние и вятър
  • Съдържа микросфери, които отразяват светлината
  • “Camera Ready” – крем – идеален преди снимки

Нанася се малко количество сутрин или през деня, като разнасяте до получаване на равен тен.

 само за 33 лева

DD кремовете  са “Dynamic Do-all” или “Daily Defence” – в превод “динамичен продукт, който прави всичко” или “ежедневна защита”. Кремовете са с бляскави частици, които пречупват светлината, изравняват тена и придават здравословен и сияен вид на кожата. Знаете, че функцията на Photoshop е да коригира снимките и да прави кожата ви да изглежда перфектна. Е, вече може да да го имате в дамската си чанта под формата на тубичка, която освен красота ще ви осигури и защита!

Разбира се има и цветни овлажнители, които са с SPF защита, подходящи за хора като мен, които обичат по-бляскава, а не матирана кожа!